Ehsan Rahimi on treenannut itsensä erittäin hurjaan kuntoon vain 4 vuodessa!

Kuntosalilla harjoittelu vaatii kilpatasolla hurjasti töitä sekä salilla, että sen ulkopuolella. Kurinalainen ruokavalio, dieetit ja annosten punnitseminen ovat siis arkipäivää ja laji vaatiikin suurta omistautumista sekä myös uhrauksia.

22-vuotias Ehsan Rahimi kilpailee lauantaina 22.4 Classic bodybuilding juniorit -sarjassa.

Muutama vuosi sitten Ehsan harrasti vielä painia ja lajiin haettiin voimaa kuntosaliharjoittelun kautta. Kuntosalilla käynti muuttui kuitenkin vähitellen niin mielenkiintoiseksi, että nuori mies päätti vaihtaa lajinsa kokonaan. Mies on omien sanojensa mukaisesti lähtenyt hakemaan kilpailusta hyvää sijoitusta, sillä 20 viikon dieettiä ei olla turhaan tehty.

Ehsan Rahimi

Ehsan kommentoi viimeisiä kuukausiaan Facebookissa:

”4 PÄIVÄÄ ja sitten koittaa päivä jonka eteen on tullut tehtyä tuhottomasti töitä. Kaikki se treeni, rankka dieetti, loputtomat aerobiset ja se omistautuminen tulee näkymään lavalla. Oli sijoitus mikä tahansa niin ainakin siitä oon varma, että oon antanut tälle kaikkeni. En kuitenkaan oo sinne lavalle rivintäytteeksi menossa, vaan mul on tavoitteet korkealla niiden suhteen. Tää on sitä mitä mä haluan tehdä, tää on se mun unelma ja tätä tuun tekemään niin kauan ku mulla henki piisaa. Kaikki se rankka työ, väsymys ja nälkä on sen arvoista! Tää dieetti on opettanut mua hyvin paljon, tämmösinä aikoina tajuaa mitä tarkoittaa kurinalaisuus ja omistautuminen.”

Katso alta video, joka inspiroi jokaista kuntosalilla käyvää ihmistä!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ymeN1LX7WWc