Kalifornian eläinsuojeluyhdistys sai kaksi kuukautta sitten soiton, jossa huolestuneet ihmiset tekivät ilmoituksen erittäin sairaasta koirasta.

Paikallinen talonomistaja oli löytänyt kuistinsa vierestä surkeassa kunnossa olevan koiran, joka tarvitsi kipeästi apua.

#1 Sharon Bertozzi tiesi jonkin olevan pielessä, joten hän soitti välittömästi Folsomin kaupungin eläinsuojeluun ja selitti tilanteen vakavuuden. Sharon ei osannut edes kertoa mikä koiralaji oli oikein kyseessä.

1

#2 ”Luulimme aluksi että se oli todella vanha sairas koira”, eläinsuojeluyhdistys kirjoittaa Facebookiin ja jatkaa:

”Pääsimme tutkimaan eläintä tarkemmin ja saimme selville että se oli nuori kojootti… Tämä yksilö pääsi kuitenkin turvaan, kun se loikoili kuistin vieressä eikä suostunut lähtemään pois.”

2

#3 Kojootti sai lempinimekseen ”Princess” ja sille annettiin hoitoa, ravintoa sekä lääkkeitä, jotka rauhoittivat pahoin ärsyyntynyttä ja vaurioitunutta nahkaa. Kojootti kärsi myös vakavasta nestehukasta.

3

#4 Princessin kunto oli kuitenkin niin huono että se jouduttiin kuljettamaan eläinsairaalaan. Kojootti sai myös kunnollisen kylvyn, jossa sen turkkia puhdistettiin. Tämän jälkeen eläin suostui myös syömään ensimmäistä kertaa kunnolla.

4

#5 Princess joutuu toipumaan vammoistaan vielä tovin, mutta pelastustyöntekijät arvioivat että sen voi vielä päästää takaisin luontoon.

5

#6

6

#7

7

#8

8

#9

9

#10

10

#11

11

#12 EIkö muutos olekin huikea? Ihanaa että on olemassa ihmisiä, jotka pistävät itsensä likoon auttaakseen muita!

12

Jaa uutinen, jos tunnistit heti ettei kyseessä ollut mikään tavallinen koira.

Lähde: thedodo.com