Lapsen saaminen on upea hetki koko perheelle ja läheisille. Lapsen syntyminen on kuitenkin kaikista merkittävin kokemus äidille, joka on kantanut lasta sisällään 9 kuukauden ajan.

Kaikki äidit eivät välttämättä ole kuitenkaan yhtä innoissaan raskauden tuomista vastoinkäymisistä ja haasteista. Raskaus voi aiheuttaa muun muassa pahoinvointia, selkäkipuja, rintojen arkuutta, unettomuutta ja mielialan vaihteluja – kaikki äsken mainituista oireista ovat tavallisia, mutta lääkäriin kannattaa hakeutua jos vaivat tuntuvat olevan ylitsepääsemättömän vaikeita.

Suomalaisnainen ei mene neuvolaan eikä lääkäriin: ”kyllä se mukula kasvaa siellä ilman neuvolaakin”

Todella huolestuttavalta kuulostava tapaus sai muut kommentoimaan ja puhumaan tulevalle äidille järkeä. Minusta näyttäisi kuitenkin siltä, että vinkit ja neuvot menivät aivan kuuroille korville.

”Fanaattinen koirankasvattaja on raskaana. Hänet on aiemmin tuomittu eläintenpitokieltoon mm. koiranpentujen hukuttamisesta. Nyt hän ei suostu käymään lapsensa vuoksi lääkärissä, eikä tämä ei ole ensimmäinen tämän kaltainen julkaisu. Kauhulla odotamme, kun lapsi joskus syntyy”, anonyymina pysyttelevä henkilö kertoo Feissarimokat.com sivuston mukaan.

Voit lukea keskustelun alapuolelta.