Australialainen vaikuttaja ja bloggaaja, Newsha Syeh, joutui pettymään ollessaan matkalla Pariisissa.

Louvre on Pariisin suurin museo – sen pinta-ala on huimat 160 tuhatta neliömetriä. Louvre sijaitsee keskellä Pariisia ja se toimi aikaisemmin kuninkaallisena palatsina. Louvre kuuluu maailman vanhimpien museoiden joukkoon ja se on kolmanneksi suurin pinta-alan mukaan mitattuna. Museosta löytyy käsittämätön määrä taidetta ja historiallisesti merkittäviä monumentteja, patsaita sekä muuta kiinnostavaa kuten vaikkapa katakombit.

Jos vierailet Pariisissa, niin Louvre on Notre Damen ohella yksi kiinnostavimmista kohteista! Myös Mona Lisa löytyy Louvren taidenäyttelystä – paikan päällä on kuitenkin usein ruuhkaa ja taideteos on yllättävän pieni.

Muista pukeutua asiallisesti

Australialainen bloggaaja, Newsha Syeh, joutui pettymään kun hän asteli Louvren turvatarkastukseen. Vartijat eivät suostuneet päästämään häntä sisälle liian seksistisen asun vuoksi.

Löydät kuvat alta.

Instagram / Newsha Syeh
Instagram / Newsha Syeh
Instagram / Newsha Syeh
Instagram / Newsha Syeh
Instagram / Newsha Syeh
Instagram / Newsha Syeh

Mitä mieltä sinä olet, tekivätkö vartijat oikein?

En voi sanoa että vartijat olisivat olleet täysin väärässä… Louvren kaltaisilla museoilla on tavattoman pitkä ja perinteikäs historia. Toisaalta bloggaajan asu ei ollut kovin shokeeraava.