Netissä vahvaksi viraaliksi muodostunut video on saanut osakseen hyvin suuren keskusteluryöpyn.

Kypäräkameralla kuvattu video näyttää, kuinka arviolta 30 pyöräilijää yrittää pysäyttää autoa. Auto saadaan ahdistettua pysähdyksiin ja kyydissä ollut 30-vuotias Alexian Lien kertoo, että autoa vahingoitettiin hakkaamalla ja yrittämällä puhkoa renkaita. Peloissaan ollut Lien oli puhelimitse yhteydessä hätäkeskukseen ja hänellä oli kyydissä vaimonsa Rosalyn Lien sekä heidän 2-vuotias tytär.

Range Roverilla liikenteessä ollut Lien lähti kuitenkin paikalta karkuun ja poistuessaan ryhmän keskeltä ajoi ainakin kolmen moottoripyöräilijän yli. Yksi yliajettu moottoripyöräilijä oli 26-vuotias Jeremiah Mieses. Hän jäi paikan päälle makaamaan ja loukkaantui erittäin vakavasti. Miesesiltä leikattiin molemmat jalat ja hänen vanhempiensa mukaan hän ei kävele koskaan.

Itseään Hollywood Stuntz -nimellä kutsuva ryhmä on ollut aikaisemminkin poliisin valvonnan alla, mutta nyt kesken vaarallisen takaa-ajon ei poliisia näy missään ja videolta näkyy, kuinka ryhmä kokoontuu takaa-ajoon yli 6 kilometriä.

Lopulta takaa-ajo pysähtyy punaisiin valoihin ja yksi pyöräilijöistä rikkoo kypärällään ikkunan. Toinen paikalle hyökännyt moottoripyöräilijä yrittää rikkoa takaikkunaa, jossa istuu perheen pienin.

Video loppuu tähän ja paikalta ei saatu yhtään pyöräilijää kiinni. Lien löydettiin maasta naama viillettynä makaamassa verisenä. Videon alussa pysäytyksen tehnyt pyöräilijä on pidätetty sekä kaksi muuta on etsintäkuulutettu.

Nyt video on jo muutamassa päivässä herättänyt todella valtavan keskustelutulvan siitä, kuka toimi väärin ja oliko mikä oikeutettua.

Lähde: NYDailynews.com, barstoolsport.com

Päivitetty 1.10.2013 klo. 22:58

httpvh://www.youtube.com/watch?v=5ukdkgLYYbw