Kuva: AOP
Kuva: AOP

Yksinhuoltajaäiti kirjoitti uutiskanavalle viestin perheensä kokemuksista Pizza Hutissa, missä tuntematon mies maksoi perheen ruokalaskun seurattuaan äidin rakastavaa tapaa kasvattaa lapsiaan.

Äiti taustoitti tilannettaan kertoen, että hän on käymässä läpi sotkuista avioeroa ja on joutunut muuttamaan useasti. Sen lisäksi äiti oli vasta saanut tietää, että 4-vuotiaalla tyttärellään on taipumusta koulukiusaamiseen ja hänen 6-vuotiaalla pojallaan on todettu Aspergerin oireyhtymä ja ADHD.

Äiti vie perheensä joka perjantai syömään eri ravintolaan. Tällä kertaa paikaksi valikoitu Pizza Hut, jonne päästyään perheen 6-vuotiaan pojan lääkityksen vaikutus oli jo lakannut ja äiti joutui turvautumaan oppimaansa pitääkseen perheensä aisoissa.

Päästyään istumaan pöytään, äiti pyysi tapojensa mukaisesti etukäteen anteeksi lastensa mahdollista äänekkyyttä lähellä istuneelta nuorelta mieheltä. Mies pyysi äitiä olemaan huoleti, sillä hänellä itsellään oli kolme lasta ja hän pystyi samaistumaan tilanteeseen.

Mies yllätti ruokailun päätteeksi yksinhuoltajaäidin täysin. Miehen lähdettyä ravintolan omistaja ja tarjoilija tulivat perheen luokse ja kertoivat miehen maksaneen perheen laskun ja kirjoittaneen äidille kirjeen.

Äiti luki kirjeen kyynelsilmin ja siinä kirjoitettiin näin:

”En tiedä taustaasi, mutta olen seurannut perhettäsi viimeiset 30 minuuttia. Minun on kiitettävä sinua tavastasi kasvattaa lapsiasi noin rakastavalla tavalla.

Olen katsonut sinun opettavan lapsiasi kunnioituksen, opetuksen, käytöstapojen, kommunikoinnin, itsekontrollin ja hellyyden tärkeydestä ollen samalla itse hyvin kärsivällinen. Tuskin tapaamme enää toiste, mutta olen varma, että sinulla ja lapsillasi on mahtava tulevaisuus edessänne.

Jatka hyvää työtäsi ja kun alkaa olla vaikeaa, älä unohda, että muut saattavat nähdä ja tarvitsevat rohkaisua siitä, miten hyvä perhe kasvatetaan.”

Katso alta uutisvideo aiheesta:

Lähde: ABC11