Kuvankaappaus 2014-8-2 kello 6.27.37

Raskausarvistaan pilkattu nainen avautuu ikävästä tapauksesta videohaastattelussa.

Kerroimme eilen tapauksesta, jossa kolmekymppinen kanadalaisnainen Tanis Jex-Blake joutui kohtaamaan rannalla törkeää pilkkaamista, koska hänen raskausarpia sisältävä vatsansa ei miellyttänyt kolmea noin 20-30-vuotiasta auringonottajaa. Nainen jakoi sittemmin kuvan vatsastaan sekä koskettavan avoimen kirjeen pilkkaajilleen paikallisen radiokanavan Facebook-sivun kautta ja siitä on tykätty jo yli mlijoona kertaa.

GlobalNews haastatteli Tanis Jex-Blakea, joka kertoi koittaneensa ottaa aurinkoa pitkästä aikaa vuosikausiiin, makasi silmät suljettuina selällään, kunnes yhtäkkiä alkoi kuulla kommentteja ”Katsokaa tuota, onpas ällöttävää!”. Hän avasi silmänsä ihmetellen mistä on kyse ja tajusi, että se ällöttävä asia onkin hän itse. Kaksi miestä ja nainen osoittivat häntä, nauroivat, pilkkasivat ja teeskentelivät jopa potkaisevan häntä.

Tanis lähetti tekstiviestin miehelleen, jossa kertoi tapahtuneesta. Hän kehotti vaimoaan olemaan välittämättä pilkkaajista ja lohdutti häntä kertoen, että hänen mielestään Tanis on kaunis. Miehen vastaus sai hänet purskahtamaan itkuun. Sittemmin Tanis tuli vihaiseksi ja kirjoitti avoimen kirjeen pilkkaajilleen pyrkien alunperin tavoittamaan juuri heidät, mutta on nyt ymmärtänyt, että tapauksesta on tullut paljon laajempi ja tärkeämpi asia, joka valistaa nuoria tässä vääristyneiden kauneusihanteiden maailmassa, jossa nykyään elämme.

Katso haastattelu alta:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ebGD4G_G7UM

Taustaa: Koskettava kirjoitus raskausarpiselta naiselta, jota nuoret pilkkasivat puistossa