Pete Parkkonen esiintyy Purpflash-festareilla
Pete Parkkonen esiintyy Purpflash-festareilla

Kouvolan Käyrälammella tapahtuu kesäkuussa, nimittäin luvassa on musiikkia ja bileet rannalla. Käyrälammen rannan täyttää lauantaina 6.6.2015 tapahtuma jossa esiintyjinä ovat mm. Pete Parkkonen, Benjamin Peltonen, Teflon Brothers, Nikke Ankara, Adi L Hasla X Aitomäkki, Kliff ja Justimus.

Spingbreak-tyylinen tapahtuma on tarkoitus tuoda kotimaisille festaririntamalle jotain uniikkia järjestäjän Niki Vainion mukaan.

– Idea oli kehittynyt jo muutama vuosi takaperin, mutta tämä on ensimmäinen vuosi jolloin festareille oli mahdollisuus, Vainio kertoo.

Rannalla on hyvän menon lisäksi täysi-ikäisille anniskelualue sekä ruokailuteltta kaikille nälkäisille. Erikoisuutena voi alueelta vuokrata VIP-paljun ja nauttia omasta tarjoilusta. Tapahtuma-alueella pyörii promotyttöjä ja esitanssijoita, sekä festarialueelle tuodaan myös vaahtokoneita. Musiikki soi koko alueella ja rannalta on mahdollisuus mennä uimaan.

Purpflash-bileisiin voi ostaa liput Tiketistä ja liput maksavat etukäteen ostettuna 21,90 €. Tapahtuma järjestetään 6.6.2015 kello 14–24 Kouvolan Käyrälammella.

Tapahtumaa kannattaa seurata Facebookissa ja muista käydä ilmoittautumassa mukaan täältä.

purpflash