Pete Parkkonen esiintyy Purpflash-festareilla
Pete Parkkonen esiintyy Purpflash-festareilla

Kouvolan Käyrälammella tapahtuu kesäkuussa, nimittäin luvassa on musiikkia ja bileet rannalla. Käyrälammen rannan täyttää lauantaina 6.6.2015 tapahtuma jossa esiintyjinä ovat mm. Pete Parkkonen, Benjamin Peltonen, Teflon Brothers, Kevin Tandu & Lc Nick, Adi L Hasla X Aitomäkki, Kliff ja Justimus.

Spingbreak-tyylinen tapahtuma on tarkoitus tuoda kotimaisille festaririntamalle jotain uniikkia järjestäjän Niki Vainion mukaan.

– Idea oli kehittynyt jo muutama vuosi takaperin, mutta tämä on ensimmäinen vuosi jolloin festareille oli mahdollisuus, Vainio kertoo.

Rannalla on hyvän menon lisäksi täysi-ikäisille anniskelualue sekä ruokailuteltta kaikille nälkäisille. Erikoisuutena voi alueelta vuokrata VIP-paljun ja nauttia omasta tarjoilusta. Tapahtuma-alueella pyörii promotyttöjä ja esitanssijoita, sekä festarialueelle tuodaan myös vaahtokoneita. Musiikki soi koko alueella ja rannalta on mahdollisuus mennä uimaan.

Purpflash-bileisiin voi ostaa liput Tiketistä ja liput maksavat etukäteen ostettuna 21,90 €. Tapahtuma järjestetään 6.6.2015 kello 14–24 Kouvolan Käyrälammella.

Voita liput itsellesi sekä kaverillesi! Miksi liput kuuluu sinulle? Paras kommentti palkitaan kahdella lipulla Purpflash bileisiin Kouvolaan 6.6.2015.

Parhaat perustelut kommenttikenttään!