Vanhemmat pitävät vauvojaan suloisina, vaikka realistisesti ajateltuna vauvat eivät ole kovin suloisia verrattuna esimerkiksi koiran- tai kissanpentuihin.

Eräs henkilö sanoi, että vauvat ovat kuin huutavia ja itkeviä joulukinkkuja – mielestäni kuvaus osuu aika lähelle totuutta. 

Tässä tapauksessa 24 viikolla raskaana oleva nainen säikähti pahemman kerran, kun hän näki lapsestaan otetun ultraäänikuvan. Hän kuvaili lastaan ”helv*tin kammottavaksi.” 

Tämä saattaa kuulostaa brutaalilta, mutta kuva oli aidosti todella kuumottavan näköinen ja en voi syyttää äitiä vaistomaisesta reaktiosta.

Yhdysvaltain osavaltiosta, Virginiasta kotoisin oleva Iyanna Carrington oli mennyt ultraäänikuvaan selvittääkseen vauvansa sukupuolen – hän meni kuitenkin lievästi sanottuna shokkiin nähdessään vauvansa silmästä silmään. 

17-vuotias äiti oli iloinen, mutta samalla shokissa

”En ole koskaan nähnyt mitään tämänkaltaista. Rakastan tuota pirua valtavasti jo nyt. Menin ultraan selvittääkseni onko lapsi tyttö vai poika. He näyttivät lapsen kasvot ja hän näytti normaalilta. Tämän jälkeen hoitaja paljasti, että se on tyttö, vaikka tiesin sen syvällä sisimmässäni jo etukäteen. Hetken kuluttua hoitajat kohdistivat ultraäänen vauvan kasvoihin ja hän katsoi minua tällä tavalla. Sanoin, että lapseni näyttää aivan kummitukselta, johon lääkäri vastasi ’jep, se on erittäin normaalia.’ Vauva näytti hieman hullulta”, Iyanna kertoo. 

Iyanna jakoi ultrassa otetun kuvan Facebookissa ja kuvaili lastaan helv*tin kammottavaksi – osa ihmisistä ei edes uskonut kuvan olevan aito. 

Karmivasta kuvasta huolimatta Iyanna ja isä Raleek pitävät vauvaa todellisuudessa kauniina 

”Suurin osa lapsista piilottelee kameran edessä. Meidän vauvamme katsoi suoraan silmiin ja säikähdin, sillä huoneessa oli melko hämärää. En osaa sanoa miksi hän näytti tuollaiselta. Osa ihmisistä luuli kuvaa väärennetyksi, mutta kuvassa todella on minun lapseni”, Iyanna toteaa ja jatkaa:

”Lapsen isä oli myös paikalla. Hän oli yllättynyt kuullessaan että lapsi olikin tyttö. Isällä on jo kaksi poikaa ja hän luonnollisesti kuvitteli että kolmaskin tulisi olemaan poika.” 

Ja niin kuin aluksi totesin: jokainen vanhempi pitää lastaan suloisena, vaikka hän näyttäisikin aivan pirun kätyriltä…