Kuinka pitkälle sinä olisit valmis menemään pysyäksesi hereillä?

Xiaolongista, Kiinasta kotoisin oleva 12-vuotias poika joutui leikkaukseen laitettuaan 10 senttimetriä pitkän akupunktioneulan penikseensä. Äiti oli seuraavana aamuna huomannut poikansa kävelevän erikoisesti ja vienyt hänet sairaalaan, paikallinen media uutisoi.

Poika kertoi myöhemmin yrittäneensä pysyä hereillä kotiläksyjen aikana, jonka vuoksi hän työnsi 10 sentin neulan virtsaputkensa sisälle. 

Lapsi kärsi todella voimakkaista kivuista

Poika kuljetettiin Xiaolongin lastensairaalaan vasta 15 tuntia tapahtuman jälkeen, sillä on oli liian nolostunut kertomaan totuutta. Sairaalaan johtava urologi kertoi pojan kärsineen äärimmäisen kovista kivuista samalla, kun hänen vanhempansa olivat todella huolissaan. 

”Pojalla oli vaikeuksia pissata, sillä neula oli lävistänyt hänen virtsaputkensa ja mennyt vaarallisen lähelle virtsarakkoa”, lääkäri kertoo ja jatkaa:

”Hän oli vaarassa saada tulehduksen ja neula olisi voinut liikkuessaan repiä auki virtsarakon tai verisuonia.

Pojan äiti, Li, kommentoi tapausta lehdistölle:

”Kehotin häntä panemaan vauhtia, mutta hän käveli todella hitaasti. Aloin tämän jälkeen udella mistä oli kyse. Lopulta hän myönsi työntäneensä neulan virtsaputkeensa, sillä hän olisi muussa tapauksessa nukahtanut läksyjensä aikana. Olin shokissa.”

Akupunktioneula kuului pojan isoäidille, joka säilytti neuloja lipastossaan. 

Kirurgit onnistuivat poistamaan neulan onnistuneesti kaksi tuntia kestäneen leikkauksen aikana ja poika toipui täysin. 

Oppilaat saavat Kiinassa valtavia määriä läksyjä ja tavallinen ala- ja yläaste ikäinen lapsi käyttää keskimäärin 2,87 tuntia läksyjen tekoon päivässä. Tilasto on peräisin vuodelta 2017. 

Harva oppilas on valmis menemään näin pitkälle tehdäkseen kotitehtävänsä!