Äiti teki yllätyslöydön- matikan opettaja tyttären sängyn alla

StacieStauffSmith Photos / Shutterstock.com
StacieStauffSmith Photos / Shutterstock.com

Matematiikan opettaja pidätetiin luottotehtävän hyväksikäytöstä epäiltynä sen jälkeen, kun hänet löydettiin oppilaansa sängyn alta.

Koulutytön epäilevä äiti yllätti 16-vuotiaan tyttärensä 35-vuotiaan matematiikan opettajansa seurasta kotoaan Britanniassa. Teinityttö ja tämän opettaja olivat menneet tytön kotiin lukukauden viimeisenä päivänä, koska olettivat sen olevan tyhjillään. Yllätys olikin suuri sekä kaksikolle että tytön äidille, kun äiti palasi kotiin odottettua aiemmin.

Äiti alkoi etsiä talosta poikaa ja oli tyrmistynyt löydettyään aikuisen miehen tyttärensä sängyn alta. Tytön äiti soitti paikalle poliisit, jotka vahvistivat miehen pidätyksen.

”Äiti meni tyttärensä huoneeseen ja löysi opettajan piileskelemästä sängyn alta. Luulen äidin tulleen kotiin vain lounaalle. Tytön äiti oli suunniltaan raivosta”, lähde kertoo.

Opettajaa kuulusteltiin useita tunteja tapauksen vuoksi. Miehen koulu ei ole suostunut kommentoimaan, onko opettaja pidätetty toimestaan tapauksen vuoksi.

”Koulu tekee täysin yhteistyötä menossa olevan tutkinnan kanssa”, koulun edustajat kertoivat.

Poliisin mukaan sattumukseen johtaneita tilanteita tutkitaan.

”Tutkinnassa perehdytään myös kaikkiin turva-asioihin, jotka täytyy ottaa huomioon ja näyttää toteen, jos jotain rikoksia on tapahtunut”, poliisista sanotaan.

Vain kuukautta aiemmin Britanniassa sattui vastaavanlainen tapaus, kun 31-vuotias matematiikan opettaja sai viiden vuoden ja kuuden kuukauden vankilatuomion sieppauksesta ja seksuaalisista aktiviteeteista lapsen kanssa. Mies oli lähtenyt Ranskaan 15-vuotiaan tytön kanssa. Tällä hetkellä jo 16-vuotias tyttö aikoo mennä opettajansa kanssa naimisiin, kun tämä vapautuu vankilasta.

Lähde: The Sun


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.