Featureflash / Shutterstock.com

Vasta 6-vuotias Dannielynn on vihdoin saamassa miljoonakorvaukset oikeustaistelusta, jota hänen äitinsä Playboy-malli Anna Nicole kävi vuosikausia J. Howard Marshallin perhettä vastaan. Kalifornialaistuomari on määrännyt Marshallin kuolinpesän maksamaan korvauksia Smithin ainoalle perilliselle.

Perusteina päätökselleen tuomari mainitsi Marshallin asianajajiin kohdistuvat syytökset hyvän maun vastaisten asianajotapojen käyttämisestä läpi oikeudenkäynnin. Marshallin asianajajien väitetään muunmuassa pimittäneen Smithin asianajajilta ratkaisevia asiakirjoja. Korvausten määrää ei ole vielä tarkennettu, mutta arvioiden mukaan summa voi nousta jopa 49 miljoonaan dollariin.

J. Howard Marshallin omaisuuden on arvioitu olevan arvoltaan puolesta miljardista miljardiin. Anna Nicole meni naimisiin 89-vuotiaan Marshallin kanssa ollessaan 26-vuotias. Marshall kuoli vuotta myöhemmin.

Anna Nicolelta jäi jälkeen nyt 6-vuotias tytär Dannielynn, jonka isä on valokuvaaja Larry Birkhead. Anna Nicolen poika Daniel kuoli yliannostukseen 20-vuotiaana vain kolme päivää pikkusiskonsa Dannielynnin syntymän jälkeen. Tähti itse kuoli itse lääkeaineiden yliannostukseen tammikuussa 2007 Dannielynnin ollessa vain viiden kuukauden ikäinen.

Lähde: Forbes ja www.tmz.com

Minuutissa rikkaaksi? Nopeampi tarjoaa 60s ilmaiskierroksia uusille rekisteröityneille asiakkaille ILMAN TALLETUSTA!x