Hääkuviin palkataan usein ammattikuvaaja, joka osaa ikuistaa kauniin tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Michel van der Klooster on Hollannista kotoisin oleva valokuvaaja, joka käy ottamassa hääparien toiveiden mukaisia kuvia. Hän on todella suosittu valokuvaaja ja siksi hän on päässytkin valokuvaamaan satoja onnensa kukkuroilla olevia hääpareja. Yksi keikka oli kuitenkin erityisen ikimuistoinen ja Michel tulee varmasti muistamaan sen ikuisesti.

Michel oli ladannut ottamansa kuvan saatetekstillä:

”Morsian ei jaksanut odottaa siihen asti, että juhlat olivat päättyneet nauttiakseen omasta hääyöstään. Onneksi he olivat kuitenkin tässä vaiheessa jo virallisesti naimisissa”, Michel kirjoitti.

Kuva lähti kuitenkin leviämään odotettua nopeammin ja ihmisten reaktiot eivät olleet kovin positiivisia. Michelin oli lopulta pakko kertoa lisää valokuvaan johtaneesta tilanteesta. Morsiammen äiti oli halunnut ottaa kuvan, jotta nuoret saisivat hääalbumiinsa jotain humoristista muistoksi.

”En halua, että kuvissani näkyy intiimejä ruumiinosia. Tämä on kuitenkin illuusio. Pariskunta oli todella innostunut ja häät olivat erittäin rennot”, Michel toteaa.

Morsian ja sulhanen olivat tienneet salakuvasta ja he olivat antaneet luvan sen ottamiselle.

”Se oli hauska idea. Emme halunneet loukata tai ärsyttää ketään. Antaa pariskunnan nauttia elämästään, ei kaiken tarvitse olla niin vakavaa”, valokuvaaja lisäsi vielä lopuksi.

Voit katsoa alkuperäisen kuvan alapuolelta:

Instagram/ michel_klooster
Instagram/ michel_klooster

Mitä mieltä olet? Jaa juttu ystävällesi, joka voisi ottaa tämänkaltaisia kuvia! :D