meunierd / Shutterstock

Viime yönä pelattu kolmas Stanley Cup -finaaliottelu meni Bostonin nimiin. Maalinteon kanssa tuskaillut Chicago ei onnistunut ohittamaan Bostonin maalia vartioivaa Tuukka Raskia.

Bostonissa pelattu ottelu oli kotijoukkue Bruinsin hallinnassa lähes koko ajan. Chicagolla oli vaikeuksia saada toimivia hyökkäyksiä ja yritykset ajautuivat useaan kertaan kulmissa pyörimiseen. Ottelu päättyi 2-0 Bostonille.

Ottelun maalit tulivat toisessa erässä. Ensin maalinteossa onnistui Daniel Paille toisen erän alussa ja erän puolivälin jälkeen Patrice Bergeron. Bostonin maalilla Tuukka Rask torjui 27 kertaa ja Chicagon Corey Crawford 33 kertaa.

Otteluvoitot ovat nyt Bruinsille 2-1. Seuraava ottelu pelataan keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa Bostonissa. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.