Espanjassa syntyi vihreitä koiranpentuja – katso video

Erikoiset pennut ovat pienempiä ja heikompia kuin pentueen muut pennut eikä toinen niistä valitettavasti selvinnyt pitkäikäiseksi.

Laguna de Dueron kaupungissa Espanjassa on syntynyt kaksi vihreää koiranpentua. Toinen pennuista on jo valitettavasti menehtynyt, mutta toinen taistelee vielä pysyäkseen hengissä.

Pennut ovat pienempiä ja heikompia kuin saman pentueen muut koiranpennut. Marvelin sarjakuvahahmo Hulkin mieleen tuova jäljellä oleva pentu on Mirrorin mukaan kuitenkin alkanut jo menettää väripigmenttiään.

”En ollut uskoa silmiäni, kun näin ne ensimmäisen kerran. Luulin pentujen olevan likaisia ja yritin puhdistaa niitä, mutta väri ei lähtenyt”, koirankasvattaja Aida Vallelado Molina sanoi erikoisista pennuistaan.

Mirrorin mukaan paikallinen eläinlääkäri Daniel Valverde selvittää, miksi toinen vihreistä pennuista menehtyi ja mikä on syy pentujen outoon turkin väriin.

”Muita tällaisista tapauksista ei ole tietoja espanjalaisessa tieteiskirjallisuudessa”, eläinlääkäri on kommentoinut.

Vastaavia tapauksia on kuitenkin tapahtunut muualla maailmassa. Vuonna 2012 Britanniassa syntyi The Hulk -nimen saanut pentu, jonka omistajien mukaan tutkimukset ovat väittäneet vihreän värin johtuneen altistumisesta biliverdiinille, jota voi olla istukassa.

Myös New Orleansissa, Yhdysvalloissa on syntynyt vihreä koirapentu vuonna 2008. Eläinten hyvinvointiin erikoistunut asiantuntija kommentoi silloin, että vihreys on harvinaista.

”Joskus pennun syntyessä lapsivesi sekoittuu istukan kanssa ja värjää koiran turkin. Sitä lähes aina tapahtuu todella vaalean värisille pennuille. Siitä ei koidu terveyshuolia, se on vain synnytyksessä tapahtuva värinmuutos”, asiantuntija sanoi.

Katso alta video Espanjan vihreistä pennuista:

Lähde: Mirror


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.