Feissarimokat: Eila on huolissaan lasten tulevaisuudesta, koska heille opetetaan mustaa magiaa

Modernissa yhteiskunnassa moni asia toimii säteilyn avulla. Osa ihmisistä kuitenkin uskoo, että joka puolella oleva säteily vahingoittaa kehoa.

Eila on huolissaan Suomen tulevaisuudesta, sillä hänen mukaansa lapsille opetetaan velhoutta, joka on yhtä kuin: ”pahansuopa, noituus, taikuus, tietäjä.” En henkilökohtaisesti ymmärrä mitä hän yrittää sanoa. Eräs henkilö epäili, että Eila olisi päässyt Varkauden juna-asemalta Tylypahkaan.

Toisessa julkaisussa Sirpa etsii noin 2,5 metriä alumiinipaperia, joka olisi tarkoitus käyttää mummon sängyn maasäteilyeristämiseen. En oikein ymmärrä miksi Sirpa ei mennyt kauppaan ja ostanut foliorullaa itse.

Voit lukea julkaisut alapuolelta!

MINUUTISSA RIKKAAKSI? Suomalainen Nopeampi tarjoaa 60 sekunnin ajan ilmaiskierroksia ILMAN TALLETUSTA uusille rekisteröityneille asiakkaille! Saat pelata NIIN MONTA KIERROSTA KUIN EHDIT!

MINUUTISSA RIKKAAKSI? Suomalainen Nopeampi tarjoaa 60 sekunnin ajan ilmaiskierroksia ILMAN TALLETUSTA uusille rekisteröityneille asiakkaille! Saat pelata NIIN MONTA KIERROSTA kuin ehdit!