Feissarimokat: Lea syyttää toista naista varkaaksi – todisteet heikkenevät keskustelun myötä

Sosiaalisessa mediassa ja netissä ylipäätään liikkuu paljon huijareita, jotka ovat valmiita viemään rahat varomattomilta tai hyväuskoisilta ihmisiltä.

Internet on tosissaan vaarallinen paikka ihmisille, jotka eivät osaa suhtautua ilmoituksiin ja muihin varauksella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että kaikki olisivat varkaita. Joskus inhimilliset virheet ja muut riippumattomat tekijät voivat aiheuttaa ongelmia esimerkiksi tavaran toimituksen kanssa.

Lea kertoi tehneensä kaupat Ida -nimisen henkilön kanssa. Takki ei ollut kuitenkaan tullut perille, vaikka Lea oli maksanut summan Ida:lle. Lean mukaan hänellä oli todisteita rikoksesta, joten hän oli tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen.

Muut yrittivät saada selville, että mitä koko jupakassa oli käynyt, mutta Lea ei suostunut avaamaan asiaa enempää. Veikkaan, että Ida ei ole saanut vielä Lean rahoja, jonka vuoksi hän ei ole toimittanut tuotetta uudelle omistajalle. Toinen todennäköinen syy on se, että postin lakkoilu on aiheuttanut kuljetuksille ongelmia ja myöhästymisiä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.