Graffititaiteilija teki maalauksen siivoojasta, joka poisti hänen aiemman teoksensa

 

Chiran Vlad / Shutterstock.com
Chiran Vlad / Shutterstock.com

Ei väliä kuinka arkista työ on, sillä jotkut löytävät aina keinon viedä sen taidemuotoon. Tähän kategoriaan kuuluu myös siivooja, joka löysi itsensä kuolemattomana seinällä, josta oli aiemmin poistanut saman graffititateilijan työn.

Siivooja kuvattiin Bad Kitty-graffitin luojan, DS:n, toimesta, kun mies peitti satiirisen version suositusta Hello Kitty-hahmosta. 28-vuotias taiteilija käytti yhtä ottamistaan valokuvista pohjana kuvalle, jonka maalasi samaan kohtaan, josta hänen alkuperäinen työnsä oli maalattu yli.

DS, joka ei ollut varma oliko siivooja valtuuston työntekijä vai yksityiseltä taholta, kertoi, ettei häntä normaalisti haittaa kun hänen töitään peitetään.

Tässä tapauksessa taiteilija oli kuitenkin turhautunut, koska Bad Kitty oli ehtinyt olemaan esillä vain 8 tuntia. ”Heräsin aikaisin seuraavana aamuna toivoen, että saisin otettua kuvan siivoojasta poistamassa kuvaa, sillä tiesin, että niihin reagoidaan nopeasti. Hän tuli, kun söin aamupalaa tien toisella puolella. Hetken kuluttua, kun olin saanut monta kuvaa miehestä, hän lähti.

Taideteos mystisestä miehestä maalattiin toukokuussa, ja on yhä seinällä pohjois-Lontoossa, Islingtonissa.

DS:n mukaan tapaus osoitti epätasaista lähestymistapaa katutaiteeseen. Hänen mukaansa tunnetun graffititaiteilija Banksyn maalatessa hänen teoksensa suojataan valtuuston toimesta läpinäkyvällä muovisuojalla, kun taas muiden yhtä hyvien ja teknisesti taidokkaampien taiteilijoiden maalaukset otetaan heti pois.

Katso kuva siivoojamaalauksesta täältä!

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.