Chuando Tan on singaporelainen valokuvaaja, joka saa sinut miettimään sitä, mikä omassa elämässä meni pieleen. Usko tai älä, mutta Tan on 50-vuotias. Kyllä. Hän vain tuntuu nuorenevan, kun muut vanhenevat.

Mies kerää katseita ulkona ja useat aasialaiset iltapäivälehdet ovat uutisoineet hänestä. Miehellä on tällä hetkellä yli 160 tuhatta seuraajaa ja voimme odottaa määrän kasvavan tulevina viikkoina — miehestä puhutaan tällä hetkellä ympäri maailmaa.

Chuando Tan on tänä päivänä valokuvaaja, mutta hän oli yksi Singaporen suosituimmista malleista 80- ja 90-luvulla. Miehellä oli myös lyhyt ura pop-laulajana, jonka jälkeen intohimo siirtyi valokuvaukseen.

Mikä on tämän miehen salaisuus? Hänellä on luonnollisesti erinomaiset geenit, mutta suuri määrä liikuntaa, ruokailutottumukset ja hygienia ovat miehen mukaan olennaisessa osassa. En kuitenkaan itse usko, että näyttäisin näin upealta, vaikka kävisin 10 kertaa viikossa salilla ja söisin vain parhaita ruokia. Myönnän, olen TODELLA kateellinen tälle herralle.

1. Tässä on herra Chuando Tan.

1

2. Mies näyttää nuoremmalta kuin moni kaksikymppinen!

2

3. Ei huono…

3

4.

4

5.

5

6.

6

7.

7

8.

8

9.

9

10.

10

11. Valitettavasti Tan on kuitenkin varattu…

11

12.

12

13.

13

Jaa artikkeli naispuolisille henkilöille, jotka ottaisivat Tanin aviomiehekseen!

Kuvat: Instagram 

Lähde: Boredpanda.com