Osa autoilijoista ei osaa kunnioittaa liikennesääntöjä, tiedätkin varmasti tilanteita, joissa joku on toiminut todella epäoikeudenmukaisella tavalla.

Tällä kertaa autonsa huonosti pysäköinyt kuljettaja sai kuitenkin erinomaisen muistutuksen siitä ettei kaikille kannata ryppyillä.

Paikka ollut silminnäkijä, Raja Rahim, oli viime viikolla lounastauolla Birminghamissa, kun hän pääsi todistamaan erikoista tilannetta.

uto

Rahim näki, kun nostotrukki nosti henkilöauton ilmaan ja alkoi siirtämään sitä.

”He kysyivät, oliko kyseessä minun autoni ja jos voisin siirtää sitä, mutta selitin heille ettei se ollut minun”, Raja Rahim kertoo Storytrender -lehdelle.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun auto oltiin pysäköity väärin. Siksi nostotrukin kuljettajat päättivät ryhtyä kostotoimiin.

”Meillä on asiakkaita, jotka parkeeraavat autonsa väärin. Olemme pyytäneet heitä pysäköimään toisin, mutta silti he rikkovat yhteisiä pelisääntöjä”, Raja Rahim kertoo Storytrender -lehdelle.

Ei halunnut maksaa korkeaa pysäköintimaksua

Raja Rahim kertoo, että yhä useammat ihmiset haluavat välttyä kalliilta parkkimaksuilta, jonka seurauksena he parkeeraavat autonsa väärin tai kiellettyihin paikkoihin.

”Olemme lähellä keskustaa ja ihmiset eivät halua maksaa pysäköidystä autosta”, mies kertoo Storytrender -lehdelle.

Katso alapuolelta, kun trukkikuljettajat ottivat oikeuden omiin käsiinsä: