Humalainen kuski selvisi lähes naarmuitta pudottuaan autolla 12 metriä alas jyrkänteeltä

Rattijuopoksi epäilty mies on elossa huolimatta siitä, että ajoi neliovisen henkilöautonsa 12-metriseltä kallionkielekkeeltä alas San Diegossa maanantaiaamuna.

Tunnistamaton autoilija pystyi uskomattomasti kävelemään pois onnettomuuspaikalta. Samaa ei voi sanoa autosta, sillä se piti kuljettaa pois nostokurjen avulla.

Onnettomuus sattui hieman ennen kuutta aamulla, kun auto putosi ja laskeutui pyörilleen hiekkaan Sunset Cliff Beachin surffausalueelle.

Mies pääsi omin voimin ulos autosta ja törmäsi kahteen hengenpelastajaan, jotka uivat rannalle sekä ensihoitajaan, joka laskeutui alas kalliota pitkin köyden avulla.

Palomies ja ensihoitaja Josh Miramontz kertoi, että kun hän tavoitti epäillyn, mies makasi jyrkänteen alla ja huusi sekä tappeli riidanhaluisesti pelastajia vastaan.

Noin tunti onnettomuuden raportoinnista mies nostettiin ylös rannalta helikopteriin kiinnitetyn pelastuskorin avulla ja vietiin läheiseen sairaalaan. Miehen vammojen ei odotettu olevan vakavia, eivätkä ne kuin ihmeen kaupalla olleetkaan.

Poliisin mukaan auto ilmeisesti liikkui nopeasti, kun se murskaantui lukitun portin läpi ja putosi alas kalliolta. Vaikka miehen epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena, ei syytteitä ole nostettu.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.