Kamala ilmiö leviää Yhdysvalloissa nuorten keskuudessa ja nyt poliisi haluaa tiedottaa asiasta muita.

Joskus tuntuu siltä, että ihmiset muuttuvat vuosi vuodelta tyhmemmiksi – tämä tarina kertoo juuri sellaisesta tapauksesta.

Kaikki alkoi, kun 33-vuotias nainen oli illalla ajamassa kotiin työpaikaltaan, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Samaan aikaan hän huomasi tiellä pienen yksityiskohdan, jota hän aluksi luuli esineeksi. Nainen päätti hidastaa vauhtia ja katsoa mikä se oli, mutta lähemmäksi päästyään hän joutui hieraisemaan silmiään.

Nainen huomasi tiellä pienen lapsen ja ajatteli, että joku oli hylännyt hänet keskelle tietä!

Nainen pysäytti autonsa ja huomasi samalla, kuinka kaksi mustiin pukeutunutta miestä lähestyi hänen autoaan. Nainen meni paniikkiin, mutta hän ehti lukita ovet ajoissa. Miehet vetivät ovista ja yrittivät päästä auton sisäpuolelle. Samaan aikaan nainen katsoi tiellä olevaa lasta ja huomasi, että se oli nukke. Niinpä hän painoi kaasun pohjaan ja ajoi pois paikalta, jonka jälkeen ilmoitti tapahtuneesta poliisille.

Kuva: wnct.com
Kuva: wnct.com

”Nainen toimi tilanteessa täysin oikealla tavalla”, Poliisi, Jason Wank, kertoo WNCT9-kanavalle.

Nainen olisi saattanut menettää autonsa, pahimmassa tapauksessa hän olisi voinut joutua pahoinpitelyn tai raiskauksen uhriksi.

Muutamia päiviä myöhemmin syylliset saatiin kiinni, he olivat vain 10, 14 ja 17-vuotiaita. Lapset kertoivat, ettei tarkoituksena ollut varastaa tai satuttaa ketään. He halusivat vain pelotella tuntemattomia ihmisiä.

Lapset eivät tiettävästi saaneet leikistään rangaistusta, mutta asiasta on tiedotettu heidän vanhemmilleen.

Autotiellä ei tule pelleillä tällaisten asioiden kanssa, eikä missään muuallakaan. Tällainen pila ei ole millään tavalla hauska ja se voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hengenvaarallisia tilanteita.

Lähde: WNCT9.com