Ennen ja jälkeen kuvat naisista, jotka erosivat ja jättivät negatiivisen suhteen taakseen vetävät hiljaiseksi.

Huonossa, väkivaltaisessa tai myrkyllisessä suhteessa eläminen vie voimia ja kaivertaa elinvuosia pois elämästä. Huonossa parisuhteessa eläminen voi olla kuitenkin tapa, josta voi olla vaikea päästää irti – erityisesti silloin, kun yhteisiä elinvuosia on kertynyt jo päälle 10 vuotta. Toisinaan puoliso voi käyttäytyä väkivaltaisesti ja pelko on enää ainut ”voima”, joka pitää pariskunnan yhdessä (tai siis estää toista osapuolta lähtemästä).

On kuitenkin suorastaan ihmeellistä, mitä ihmisen ulkonäölle tapahtuu, kun hän pääsee pois toisen ihmisen jaloista. Nämä naiset olivat eläneet jopa vuosien ajan surkeissa parisuhteissa, mutta jonain päivänä he tarttuivat härkää sarvista kiinni ja jatkoivat elämäänsä eri suuntaan.

Alla olevat kuvat ovat ehdoton todiste siitä, ettei huonoon parisuhteeseen tulisi missään nimessä jäädä. Moni oheisissa kuvissa poseeraava nainen kertoi olleensa masentunut ja ahdistunut – kaiken lisäksi puoliso saattoi olla väkivaltainen ja uskoton…

Nämä olivat upeaa katsottavaa – Jaa kuvat Facebookissa ja rohkaise ihmisiä tekemään suuria päätöksiä, jotka voivat muuttaa koko elämän suunnan.