Isä oli saanut tietää että hänen poikansa kiusasi muita lapsia – hän päätti rangaista poikaansa tavalla, joka on jakanut mielipiteitä ja herättänyt voimakkaita tunteita.

Jokaisella vanhemmalla on omia keinoja, joilla lapset saadaan kuriin. Lapsia ei saa kohdella väkivaltaisesti, mutta heidän tulee kuitenkin tietää mikä on väärin ja mikä oikein. Tämän perheenisän opetus oli poikkeuksellisen raju, kun hän kuuli poikansa kiusaavan muita oppilaita koulussa.

Virginiasta kotoisin oleva Bryan Thornmill on 10-vuotiaan pojan isä. Hänen poikansa Hayden oli kiusannut luokkatovereitaan koulubussissa. Isä ei siedä kiusaamista ja niinpä hän päätti rangaista poikaansa erikoisella menetelmällä.

Bryanin poika ei saanut käyttää koulubussia kolmeen päivään – päätös oli tullut koululta. Bryan ei suostunut heittämään poikaansa kouluun, joten hän pakotti hänet juoksemaan kouluun viikon ajan, Daily Mail uutisoi.

Bryan seurasi poikaansa koululle asti varmistaakseen että hän juoksi koko matkan. Samalla isä kuvasi tilanteen videolle ja jakoi materiaalin Facebookissa.

”Moi kaikille! Tervetuloa seuraamaan ”on parempi totella isääsi 2018″. Poikani oli joutunut hankaluuksiin koulubussissa ja niinpä hän ei saanut matkustaa bussikyydillä kolmeen päivään. Poikani oli kiusannut luokkalaisiaan ja minä en hyväksy sitä. En voi sietää sitä”, isä kertoo videolla.

BeFunky-collage

Sateinen päivä ei haitannut

10-vuotias Hayden ei päässyt auton sisälle vaikka ulkona satoi ja Bryan on saanut paljon moitteita muilta vanhemmilta. Bryanin mukaan sade sopii erinomaisesti opetukseen.

”Hayden oli ilmeisesti kiusannut Michelleä (siskoaan) aamulla, joten hänen on juostava vaikka ulkona sataa”, isä toteaa.

Ihmisten reaktiot vaihtelevat laidasta laitaan

Video on kerännyt 45 000 kommenttia, joista puolet ovat isän koulutusmenetelmää vastaan ja toiset pitävät sitä hyvänä.

”Oletko koskaan ajatellut että poikasi hakee huomiota kiusaamalla muita, samalla tavalla kuin sinä haet huomiota jakamalla tämän videon”, yksi ihmisistä kritisoi.

Rohkaisee muita vanhempia toimimaan

Bryan on omasta mielestään oikeassa ja hän haluaa rohkaista muita vanhempia:

”Tukekaa lapsianne, mutta älkää olko ystäviä vaan vanhempia. Tänä päivänä lapset tarvitsevat sitä.” 

Isän mukaan Hayden oppi virheistään ja sai kaiken lisäksi uuden harrastuksen.

”Hayden haluaa tietää kuinka nopeasti hän pystyy juoksemaan kouluun aamuisin. Me otamme aikaa ja mittaamme matkan. Poikani on todella motivoitunut ja haluaa voittaa kultaa juoksukisoissa”, Bryan kirjoittaa Facebookissa.

Poika oppi läksynsä eikä saanut traumoja. Ja on ainakin varmaa ettei hän enää kiusaa muita oppilaita koulussa. 

Kiusaaminen on todella vakava ongelma, joka voi pahimmillaan tuhota toisen ihmisen elämän. Siksi Bryan teki mielestäni oikein pistämällä kiusaamiselle lopun. 

Jaa ja tykkää tästä jutusta jos toivoisit että useampi vanhempi ottaisi mallia Bryanin toiminnasta! 

Minuutissa rikkaaksi? Nopeampi tarjoaa 60s ilmaiskierroksia uusille rekisteröityneille asiakkaille ILMAN TALLETUSTA!x