Isabella yrittää ottaa aurinkoa – nyt video kriittisestä virheestä leviää netissä

Isabella Hill halusi ottaa aurinkoa idyllisenä kesäpäivänä, mutta suunnitelmat kariutuivat jo ennen kuin ne ehtivät edes alkaa.

Voisipa Suomessakin mennä jo ulos, istahtaa veden äärelle ja nauttia lämmöstä sekä hyvästä kirjasta tai suosikki musiikista. No onneksi kesä tekee tuloaan ja viime päivinä on ollut jo selvästi lämpimämpää.

Kaunis päivä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteivätkö asiat voisi muuttua nopeasti rumaksi. Sen tietää myös vloggaaja Isabella Hill, joka kuvaa faneilleen videoita ja jakaa niitä sosiaaliseen mediaan sekä YouTubeen. Isabella oli päättänyt viettä rentouttavan päivän uima-altaan äärellä, mutta koko suunnitelma meni pahasti pieleen jo ensimmäisten sekuntien aikana.

Isabella astui aurinkotuolin päälle, jonka jälkeen hän liukastui ja kaatui altaan reunalle ikävän näköisesti. Samalla hänen puhelimensa ja kaiuttimensa olivat altaan pohjassa – ei mennyt kuin Strömsössä!

Tässä olisi toki voinut sattua huomattavasti pahemmin, joten onneksi Isabell selvisi ilman suurempia vammoja.

Kaatuminen tapahtuu kohdasta 2:00 eteenpäin. 

Nostan hattua Isabellalle siitä että hän uskalsi jakaa videon faneilleen ja osoittaa ettei vloggaajienkaan elämä ole aina täydellistä. 😀


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.