Jääkiekkoliitto ei ratifioinut KHL-sopimusta – Jokerit muuttaa Tallinnaan

jokerit

KHL:ään siirtymisestään ilmoittanut Helsingin Jokerit on uuden haasteen edessä Suomen Jääkiekkoliiton jätettyä ratifioimatta sopimus KHL:n kanssa.

Hjallis Harkimo kohautti Suomen jääkiekkopiirejä ilmoitettuaan taannoin Jokereiden siirtyvän pelaamaan KHL:ään ensi kaudeksi. Jokereiden osalta jo päättynyt kausi Liigassa ei sujunut odotusten mukaan ja nyt myös KHL-suunnitelmat saivat kapuloita rattaisiin. Suomen Jääkiekkoliitto jätti nimittäin ratifioimatta yhteistyösopimuksen KHL:n kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että Jokerit ei voi suomalaisseurana KHL:ään siirtyä.

Hjallis Harkimo kertoi kuitenkin käyneensä jo hyvissä ajoin varmuuden vuoksi neuvotteluja Viron suuntaan ja nyt negatiivisen päätöksen varmistuttua Harkimo aikoo siirtää Jokerit pelaamaan Tallinnaan. Uusi seura tulee kantamaan nimeä Tallinnan Narrit ja joukkueen rakentamisesta tulevat vastaamaan Tallinnan oma poika A-P Rilli sekä Pärnun lahja maailman jääkiekolle Lennart Silli. Yhteistyösopimus allekirjoitetaan 1. huhtikuuta Tallinnassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.