Japanilainen kauneusklinikka tarjoaa etanaisia kasvohoitoja

MongPro / Shutterstock.com
MongPro / Shutterstock.com

Etanoiden ryömiminen kasvoilla saattaa kuulostaa painajaismaiselta, mutta japanilaisille naisille sitä tarjotaan kauneushoitona.

Maanantaista lähtien naiset, jotka haluavat eroon kuolleesta ihosta, puhdistaa ihohuokosensa tai nuorentua muutaman vuoden, voivat ilmoittaa itsensä etanakasvohoitoon.

Tokiosta lähtöisin olevan kauneussalongin Ci:z. Labon työtenkijä Manami Takamura kertoi etanoiden hyödyistä asettaessaan kolme nilviäistä naisen kasvoille demonstroidakseen asiaa.

Hän kertoi etanoiden liman auttavan vanhojen solujen poistamisessa, parantavan ihoa auringon polttamisen jälkeen ja kosteuttavan. Hoidossa on näin siis mahdollista saada sataprosenttisen puhdasta etanavoidetta suoraan iholle.

Etanaliman on väitetty toimivan ikää vastaan ihmisiholla, ja jotkut myynnissä olevat kosmetiikkatuotteet sisältävät jo etanaisia ainesosia.

Mutta Ci:z.Labon kauneussalonki on askeleen edellä ollessaan ensimmäinen elävillä etanoilla tapahtuvan hoidon tarjoaja Japanissa.

Asiakas maksaa tästä 60 minuutin käsittelystä 161 puntaa (n. 186e). Hoito alkaa kasvojen pesulla ennen kuin etanat asetetaan varovasti poskille ja otsalle, josta ne saavat lähteä liikkeelle miten haluavat.

Tätä seuraa sarja hierontaa, naamioita ja sähköisiä painalluksia, jotka käyttävät etanalimaan sekoitettuja voiteita varmistaakseen, että elävät ainesosat todella läpäisevät ihon.

Sayaka Ito kertoi hoidon olleen niin rentouttava, että melkein nukahti.

”Voit tuntea etanoiden liikkuvan ihollasi. Aluksi se on yllättävää, mutta oikeastaan aika mukavaa. Ihoni tuntuu nyt todella pehmeältä ja kostealta”, hän kuvailee.

Lähde: Metro