Tripodi meinasi viedä kahden ihmisen hengen Yhdysvalloissa.

Järkevälle ihmiselle ei tulisi mieleenkään pudottaa mitään autotielle, jossa ihmiset ajavat kovalla nopeudella. Maailmassamme on valitettavasti kuitenkin tyyppejä, joilla ei ole järkeä päässä sitten lainkaan.

Joku oli mennyt pudottamaan tripodin sillalta ja tähdännyt alhaalla ajaneeseen autoon. Tripodi oli paiskautunut suoraan tuulilasista sisään ja vahingoittanut pelkääjän paikalla ollutta henkilöä vakavasti.

Rikollista ei olla vielä saatu kiinni ja onneksi kumpikaan auton kyydissä olleista henkilöistä ei menehtynyt.

Military Family Support Group kirjoitti tapahtuneesta Facebookissa:

”Pyhä jysäys. En ole varma siitä mitä tänään tapahtui, mutta toivon että mittaukseen tarkoitetun kolmijalan pudottanut henkilö saadaan kiinni. Tripodi putosi El Dorado Veteran Resources -automme tuulilasia päin. Onneksi vapaaehtoisena kuljettajana ollut veteraani selvisi säikähdyksellä, mutta kyydissä ollut toinen veteraani sai vakavia vammoja. Pelkääjän paikalla olleen henkilön kylkiluita murtui ja lisäksi hänen toinen puoli keuhkoista meni kasaan… On pelottavaa ajatella, mitä olisi tapahtunut jos tripodi olisi pudonnut muutaman sentin vasemmalle. Tuolloin kyse olisi saattanut olla elämästä ja kuolemasta.”

”Olen todella varma siitä, että olimme todella onnekkaita tänään. Toivottavasti tämän tehnyt tyyppi joutuu vastaamaan kamalasta teostaan.”

#1

#2

#3

#4

#5

Kyllä täytyy viirata päässä ja pahasti, että menee tekemään jotain tällaista.