Ulkonäkö voi todellakin pettää – Laura Mojica Romero on meksikolainen missi, joka harrastaa vapaa-ajallaan kidnappauksia.

Laura sai ”Miss Mexico” -tittelin vuonna 2019 ja hän totesi olevansa ”paljon muutakin kuin nätti tyttö” – no ei voi sanoa muuta kuin naulan kantaan! Lauran ”porukka” kuuluu yhteen Meksikon pahamaineisimmista ja pelätyimmistä rikollisjärjestöistä, joka Meksikon mittakaavalla tarkoittaa _oikeasti_ pahaa järjestöä.

Katsotaanpa seuraavaksi hieman Lauran eli ”Meksikon kidnappaus kuningattaren” kuvia…

On vuosi 2021 ja Laura Romero ehti nauttia huomiosta ja suosiosta 2 vuoden ajan, kunnes Meksikon poliisi pidätti hänet epäiltynä kidnappauksesta. Poliisin todisteet viittaavat siihen, että missi oli mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa operaatiota. 

25-vuotias Laura oli luonut rikollistoiminnan ohella mallin uraa, mutta nyt hänen haaveensa valoisasta tulevaisuudesta ovat historiaa 

Rikollisjärjestöön kuului kahdeksan jäsentä ja he sieppasivat ihmisiä maaseudulla. Kidnapattuja henkilöitä vastaan vaadittiin lunnaita ja heitä myytiin myös orjiksi. 

Poliisi on tutkinut Lauran toimintaa jo pidemmän aikaa ja malli ei ole tiennyt virkavallan toimista mitään. Tämän ansiosta todisteita on ehtinyt kertyä rutkasti. 

Missin ura ei auttanut pelastamaan tätä naista, joka luotti siihen, että poliisin epäilykset eivät heräisi, koska hän on kauniin ja viattoman näköinen. 

Laura tulee luultavasti saamaan 50 vuoden pituisen tuomion – missin ura ei siis tule enää jatkumaan, kun hän pääsee ulos sellistä 75-vuotiaana. 
asd

Aikamoinen tapaus! Jaa uutinen jos et tiennyt, että misseillä voi olla tällaisia sivubisneksiä.