Petetyksi joutuminen voi aiheuttaa suuren loven ihmisen itsetuntoon ja psyykkiseen hyvinvointiin. Monesti petetyksi tullut henkilö alkaa etsiä vikoja itsestään, vaikka todellisuudessa pettäjä on aina syyllinen tekoonsa.

Lukijamme lähettävät meille aika ajoin viestejä, joissa he kertovat kokemuksiaan erikoisista parisuhteista. Valitettavasti joskus mukaan mahtuu myös pettämistarinoita.

Jarno otti meihin viime viikolla yhteyttä, sillä hän halusi kertoa jäätävästä tilanteesta, joka sattui hänen tyttöystävänsä työpaikalla. 29-vuotias herrasmies kertoi ettei häntä olla koskaan aikaisemmin petetty ja ensimmäinen kerta tuntui musertavalta.

Tarina alkaa alapuolelta.

“Olen ollut aika maassa tämän vuoksi, mutta ajattelin jakaa tarinan, jos pystyisin sitä kautta käsittelemään tilannetta paremmin”, Jarno kertoo ja jatkaa:

“Olin kuluneiden kuukausien aikana ihmetellyt, kun tyttöystäväni Tiina oli jäänyt usein ylitöihin tai mennyt töiden jälkeen afterworkeille. Tässä ei sinänsä ollut mitään pahaa, mutta samaan aikaan Tiina vaikutti hieman etäisemmältä. Tätä tosissaan jatkui muutamien viikkojen ajan ja ajattelin, että voisin viedä hänen työpaikalleen kukkia piristääkseni häntä. Kävin ostamassa kukat ja menin hänen työpaikalleen. Huomasin, että Tiina ei ollut nähnyt minua kahviossa, jonka vuoksi hiivin hänen taakseen ja halasin häntä…”

“Heeeei, älä viitsi Tomi me ollaan töissä!”

“… Tosissaan tyttöystäväni luuli, että hänen kollegansa Tomi oli takana minun sijasta. Tässä tilanteessa ei kieltämättä enää pahemmin tarvinnut arpoa, juttu oli melko selkeä. Tyttöystäväni oli todella hämillään ja hän yritti nauraa väärinkäsityksen kiusallisesti pois mielestäni. Kotona keskustelimme tapahtuneesta ja hän tunnusti pettäneensä minua kuluneiden viikkojen aikana. Jätin tyttöystäväni noin viikko sitten”, Jarno toteaa.

Kiitos Jarno, että jaoit tarinan kanssamme ja haluamme samalla toivottaa sinulle voimia jatkoa varten! Kyllä se oikea sieltä löytyy vielä.