Kuva: AOP

Kuva: AOP

Nizzassa sijaitsevassa kahvilassa kupposensaa noin seitsemällä eurolla, jos ei osaa pyytää sitä kohteliaasti.

Ranskalainen kahvila veloittaa lisähintaa huonotapaisilta asiakkailta. La Petite Syrah -kahvilassa joutuu maksamaan hieman alle 7 euroa kupillisesta kahvia, jos sitä vain pyytää.

Jos asiakas sanoo tilatessaan kiitos, kahvi maksaa noin 4 euroa. Jos asiakas sanoo myös bonjour, eli tervehtii ranskaksi, kahvi maksaa enää vain noin 1,50 euroa.

Kahvilan omistaja Fabrice Pepino kertoo henkilökuntansa kyllästyneen huonotapaisiin asiakkaisiin heillä ollessaan kiire lounastauon aikana.

”Se alkoi vitsinä, koska lounasaikaan ihmiset tulevat tänne todella stressaantuneina ja olivat välillä tylyjä meitä kohtaan kahvia tilatessaan. Se on meidän tapamme sanoa pysykää rauhallisena ja jatkakaa”, Pepino kertoo.

”Tiedän ihmisten sanovan, että ranskalainen palvelu voi olla tylyä, mutta on myös totta, että asiakkaat voivat olla tylyjä, kun heillä on kiire”, hän lisää.

Pepinon mukaan monet hänen asiakkaistaan käyvät kahvilassa säännöllisesti ja olivat iloisin mielin mukana leikissä, kun kahvin hinnoittelusta kertova kyltti laitettiin esille. Pepino myönsi, että hän ei ole vielä laittanut täytäntöön uutta hinnoittelua.

”Ihmiset ovat rennompia nyt ja hymyilevät enemmän. Se on tärkeintä”, hän sanoo.

Lähde: Mirror

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Minuutissa rikkaaksi? Nopeampi tarjoaa 60s ilmaiskierroksia uusille rekisteröityneille asiakkaille ILMAN TALLETUSTA!x