Kiittämätön papukaija kirosi pelastajansa

BOONCHUAY PROMJIAM / Shutterstock.com
BOONCHUAY PROMJIAM / Shutterstock.com

Kiltti herrasmies huomasi papukaijan harhailemassa kadulla huonossa kunnossa. Hän päätti auttaa tätä, mutta lintu ei ollut aivan samaa mieltä.

Papukaija ei ollut kiitollinen miehen pelastusyritykselle, vaan käski tätä painumaan h*********n. Sellaista tervehdystä ei ehkä odottaisi pelastaessaan jotakin toista, ja etenkään toisen lajin jäsentä. Ilmeisesti tämä lintu, joka huomattiin horjumassa pitkin West Yorkshiren katuja, ei vain halunnut apua.

Papukaija toisti jatkuvasti samaa manausta ja yritti purra miestä, kun tämä meni nostamaan lintua ylös. Mies sai lopulta taisteltua linnun autoonsa ja vei tämän eläinlääkärille, jossa se jatkoi samaa vihamielistä käytöstään henkilökuntaa kohtaan.

Papukaijalla oli jalassaan tunniste, mutta eläinlääkäri ei pystynyt tutkimaan sitä, koska lintu oli vihainen ja huusi koko ajan ”oi!” henkilökunnalle.

Lintu on rauhoittunut pelastuksensa jälkeen ja on nyt hyvässä kunnossa. Eläinkäärit käyttävät jalkatunnisteessa olevaa ID-numeroa ja yrittävät löytää linnun oikean omistajan.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.