Koulukiusaaja valitsi väärän henkilön – yksi isku riitti pistämään hänet hiljaiseksi

Koulukiusaaminen on vakava ongelma johon puuttuminen on yllättävän vaikeaa, sillä sitä tapahtuu usein muualla kuin aikuisten valvovien silmien alla. Puhumattakaan nettikiusaamisesta…

Oli miten oli – kiusaajat kiusaavat yleensä siksi että heillä itsellään on paha olla. Syy voi johtua muun muassa itsetunto-ongelmista tai kotona olevista ongelmista.

Yleensä kiusaajat valitsevat kohteita, joita on helpoin nöyryyttää, alistaa ja satuttaa. Aina valinta ei kuitenkaan osu ’oikeaan’ ja opetus voi olla kivulias.

Kiusattu antoi kiusaajalle opetuksen

Tänä päivänä ei ole harvinaista että koulussa tapahtuvat tappelut kuvataan videolle, sillä kaikilla nuorilla on taskuissaan älypuhelimet. Kuvaamisen sijaan olisi fiksumpaa mennä kuitenkin väliin kuin seurata tilannetta sivusta.

Kiusattu ei onneksi tällä kertaa tarvinnut apua, sillä hän osasi puolustautua uhkaavassa tilanteessa. Eikä kulunut kauaa, kun öykkäri makasi maassa.

En sano että väkivalta on oikea ratkaisu. Tällaisessa tilanteessa kiusatulla ei ollut kuitenkaan muuta mahdollisuutta kuin pistää öykkäri hetkeksi miettimään tekosiaan. Jaa uutinen jos olet samaa mieltä!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.