Kulttielokuva videopelinä – tältä The Big Lebowski näyttäisi 8-bittisenä pelinä

Jos The Big Lebowski -elokuvasta tehtäisiin vanhan ajan tyylinen videopeli, tältä se näyttäisi.

CineFix on julkaissut YouTubessa kulttielokuva The Big Lebowskista version 8-bittisenä Nintendo-pelivideona. Videota katsoessa ei voi kuin harmitella, että sitä ei oikeasti pysty pelaamaan.

CineFixin tekemä versio kertoo uudelleen Coenin veljesten elokuvan videopelin muodossa. Siinä seurataan The Dudea, joka käy ostamassa 60 sentin hintaisen maitopurkin ja maksaa sen shekillä, hänen mattonsa varastetaan ja lopulta hänellä on suuri kohtaaminen nihilistien kanssa. Samalla hän kerää paljon valkovenäläisiä, siis niitä juomia.

Ethan Coen sanoi viime vuonna Cannesin elokuvajuhlilla, että ei ole kiinnostunut tekemään jatko-osaa vuonna 1998 ilmestyneelle kulttielokuvalle.

John Turturro, joka haluaisi jatko-osan, puhuu koko ajan meille jatko-osan tekemisestä hänen näyttelemästään hahmosta Jesus. Hänellä on jopa tarina kehiteltynä, jota hän on koettanut myydä meille pari kertaa, mutta en oikein muista siitä mitään. En näe jatko-osaa tapahtuvan tulevaisuudessa”, hän kommentoi.

”En usko, että niin tapahtuu. En vain pidä jatko-osista”, veli Joel Coen myötäili.

8-bittisestä The Big Lebowskista uutisoinut Metro kysyykin, että kuka tarvitsee jatko-osaa, kun on olemassa tämä mahtava video:

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.