63 kiloinen teini päätti muuttaa itsensä 160 kiloiseksi jättiläiseksi. Hän kertoo kehonrakennuksen estäneen riistämästä omaa henkeään.

Graig Golias on käyttänyt 10 vuotta treenaten salilla kuuden vuoden ajan – puolitoista tuntia kerrallaan. Graig lähti kuntosalille jo nuorena, kun hän katsoi peiliin ja tajusi olevansa tyytymätön ulkonäköönsä. Tänä päivänä Graig on 35-vuotias jättiläinen, joka valmentaa seuraajiaan internetin välityksellä.

Graig on myöntänyt suhtautuvansa treenaamiseen ja ulkonäköönsä pakkomielteisesti. Kehonrakentaja kertoo että suurin osa ihmisistä on järkyttynyt nähdessään hänet – samalla ke kuitenkin kysyvät vinkkejä ja neuvoja.

”Minulla oli huono itsetunto ja halusin tuntea oloni paremmaksi. Olin todella laiha poika; en pitänyt siitä, mitä näin katsoessani peiliin”, Graig kertoo.

”Minusta tuli nopeasti riippuvainen – kävin salilla kuusi kertaa viikossa ja treenasin noin puolitoista tuntia kerrallaan. Kun aloin saada tuloksia, tunsin olevani elossa ja hyväksyväni itseni sellaisena kuin olen. Ainoana ongelmana on se, etten ole koskaan tyytyväinen ulkonäkööni ja haluan aina vain lisää.”

Graig myöntää käyttävänsä aineita kokonsa ylläpitämiseen, mutta hänen salaisuutensa on terveellinen ruokavalio ja kova työ.

Katso alapuolelta, kuinka paljon Graig muuttui vain 10 vuodessa!

Kokeile onneasi ja pyöräytä 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta!x