Yhdistä lainat ja säästä tuntuvasti korkokuluissa. 

Tiesitkö, että lainojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa. Yhdistämällä erilliset lainat ja kulutusluotot vain yhdeksi yhdistelylainaksi, voit säästää huomattaviakin summia lainojen kokonaiskoroissa ja -kuluissa. Samalla voit yksinkertaistaa omaa talouttasi, kun hoidettavanasi on vain yksi ainoa laina useamman sijaan. On huomattavasti helpompaa hallita yhden selkeän lainan maksuaikataulua ja lyhennystä useamman erillisen lainan sijaan.

Lainoja yhdistämällä voit myös pidentää nykyisten lainojesi maksuaikaa, koska yhden yhdistelylainan kulut ovat useampien lainojen yhteenlaskettuja korkokuluja pienemmät. Näin voit pidentää lainasi maksuaikaa sen lisäksi, että maksat lainastasi todennäköisesti pienempää korkokustannusta. On kuitenkin suositeltavaa pyrkiä maksamaan laina mahdollisimman nopeasti pois, jolloin kokonaiskorkokustannukset ovat pienemmät ja sinulle jää rahaa tärkeämpiin menoihin.

Näin yhdistät lainasi

LainaOvi.fin kautta voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Saat välittömästi alustavan lainapäätöksen, mikäli lainojen yhdistäminen on kohdallasi mahdollista.

Yhdistä lainat jo tänään suositun ja kotimaisen LainaOvi.fin kautta.