Jokaisella on varmasti joskus ollut niskat tai hartiat jumissa, mutta myös todella monelle ihmiselle ongelma on jatkuva ja pitkäaikainen. Halusin siksi jakaa teille vinkin, jolla pahimpia jumeja saa helpotettua nopeasti ja vaivattomasti.

Tietokoneella ja toimistolla työskenteleminen voi aiheuttaa niska- ja hartiaseudun vaivoja. Tämä johtuu pitkälti huonosta työasennosta ja ennen kaikkea ryhdistä – toimistotyötä tekevän ihmisen tulisikin kiinnittää näihin asioihin erityistä huomiota.

Kunnollinen hieronta avaa niska- ja hartiaseutua, mutta se myös maksaa ja kaikki eivät välttämättä voi tai halua käyttää 50 euroa hierontaan.

Tässä niksi, jonka voi tehdä nopeasti kotona

Tarvitset vain tennispallon ja niksi vie noin 6 minuuttia. Tennispallo kannattaa kääriä esimerkiksi sukkaan, jotta se ei ärsytä ihoa. Sinun tulee tämän jälkeen vain laittaa tennispallo seinän ja hartioiden väliin, jonka jälkeen voit tehdä hierovaa liikettä ja painaa selkääsi seinää vasten valitsemallasi voimalla. Tämän jälkeen on hyvä venytellä, jotta verenkierto tehostuu ja paikat aukeavat paremmin.

Niskan tulisi rentoutua nopeasti tämän niksin avulla ja mikä parasta, et joudu pulittamaan 50-70 euroa tunnin hieronnasta!

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka niksi toimii käytännössä.

Jaa vinkki Facebookissa, jos tunnet ihmisiä joilla on niska- tai hartiajumeja.

Casumolla nyt 20 ilmaiskierrosta ja ensitalletus tuplana! Liity tästä.x