Thaimaalainen multimiljonääri tarjosi paljon rahaa JA suuren talon miehelle, joka menee nai hänen 26-vuotiaan tyttärensä – sillä ehdolla että ”mies tekee kovasti töitä ja tyttären iloiseksi”. Ei kuulosta liian pahalta rästiltä, eihän?

Arnon Rodthong, 58, omistaa menestyvän durioviljelmän Chumphonin provinssissa, Etelä-Thaimaassa.

Hänen 26-vuotias tyttärensä, Karnsita, auttaa perhettä yrityksen pyörittämisessä – isä on kuitenkin päättänyt auttaa tytärtään tarjoamalla 10 miljoonaa batia (265 tuhatta euroa) sille miehelle, joka nai hänen tyttärensä.

Hän tarjoaa tyttärensä sulhaselle valtavan durioviljelmän, joka on alueen suurin ja arvoltaan muutamia miljoonia euroja.

”Haluan että joku pitää huolta bisneksestä ja tekee siitä kestävän. En halua tyyppiä, jolla on kauppatieteiden tai filosofian tutkintoa.”

”Haluan ahkeran miehen. Haluan miehen, jolla on hyvä työmoraali. Siinä kaikki.”

Rodthongilla on tyttären lisäksi poikia, mutta hän haluaa antaa koko yrityksen Karnsitan tulevalle sulhaselle.

”Heti, kun minulla on vävypoika, annan kaiken omaisuuden hänelle”, Arnon toteaa.

Karnsita puhuu täydellistä kiinan- ja englanninkieltä, hän on neitsyt eikä ole koskaan seurustellut – Karnsita on vahvistanut olevansa sinkku ja hän on ollut vaikuttunut isänsä ilmoituksen tuomasta huomiosta.

Karnsita on kuitenkin vihjannut että sulhanen saattaa joutua tekemään töitä saadakseen rahaa hänen isältään. Karnsitalla on tapana käydä plastiikkakirurgin vastaanotolla Koreassa.

Karnsita ei ole vihainen isänsä tempusta, tosin hän yllättyi kuullessaan uutisen – hän kuuli ”tarjouksesta” ensimmäistä kertaa ystäviltään eikä suoraan isältään.

”Sain tietää isäni tarjouksesta, kun ystäväni näytti sen minulle. Olin yllättynyt mutta näen tilanteessa myös sopivasti huumoria. On totta että olen edelleen sinkku. Minun täytyy naida joku ja haluan että hän on ahkera sekä hyvä ihminen joka rakastaa perhettään.”

Oletko sinä sinkku tai onko sinulla kavereita, jotka ovat sinkkuja? Tässä olisi oiva mahdollisuus lähteä tarjoamaan suomalaista urosta maailmalle. :D

Jaa uutinen Facebookissa, jotta halukkaat voivat varata lennot Thaimaaseen.

Lähde: Ladbible.com