Laukkuja lentokoneeseen pakannut työntekijä kiinnitti matkustajakoneessa istuneen naisen huomion.

Pieni rantaloma tai sivistävä kaupunkiloma tekee aika ajoin hyvää – kaikki ovat varmasti samaa mieltä tästä.

Lentokoneessa matkustaessa saattaa joskus tulla mutkia matkaan. En nyt puhu lentokoneessa olevasta viasta, vaan matkatavaroiden katoamisesta tai hajoamisesta. Tällaisia tapauksia sattuu onneksi melko harvoin, mutta silloin kun vahinko syntyy tahallisesta välinpitämättömyydestä niin pinna palaa helposti.

Elizabeth Evans oli palaamassa Malagasta Manchesteriin, kun hänen huomionsa kiinnittyi konetta pakanneen työntekijän käytökseen, brittiläinen Metro -uutisoi.

Laukku
Facebook

Laukut tulivat ulos koneesta ja työtekijän käytös oli välinpitämätöntä.

Työntekijän käytös sai Elizabethin raivostumaan – miehellä ei ollut yksinkertaisesti minkäänlaista kunnioitusta toisen omaisuutta kohtaan. Laukkuja heiteltiin ympäriinsä ja ne putosivat kovalle betonille. Elizabeth seurasi ja huomasi että myös hänen matkalaukkunsa sai saman käsittelyn.

”Olen niin vihainen ja järkyttynyt! Minun matkalaukkuni oli uusi. Sen suojakuori meni rikki ja nyt se on hajalla”, Elizabeth kertoo brittiläiselle Metrolle.

Elizabeth sai kuitenkin kuvattua tilanteen videolle, jonka jälkeen se on kerännyt valtavan määrän negatiivista työntekijöihin kohdistuvaa palautetta.

Lentokentän esimiehet kommentoivat tilannetta ja kertovat olevansa pettyneitä henkilökunnan käytökseen.

”Olemme äärimmäisen pettyneitä työntekijöidemme epäammattimaiseen käytökseen ja aiomme keskustella heidän kanssaan.”

Voit katsoa Elizabethin kuvaaman videon alta.

Jaa tämä video, jos tällaisille työntekijöille tulisi antaa kenkään ja nopeasti!