McDonald’s Hong Kong tarjoaa mustavalkoisia burgereita ja sävyihin sopivia juomia

hxdbzxy / Shutterstock.com

Hong Kongin McDonald’s esitteli uudet myyntivalttinsa: Black burger ja White burger.

Mustan purilaisen sämpylä saa värinsä mustekalan musteesta ja se koristellaan valkoisilla sesaminsiemenillä. Täytteekseen se on saanut kaksi naudanlihapihviä, perunamuusia, salaattia, pekonia ja tryffelikastiketta. Aitoja tryffeleitä Black burger ei kuitenkaan sisällä vaan mitä ilmeisimmin synteettistä tryffeliöljyä.

Valkoinen burgeri on vähemmän eksoottinen. Sen mustilla sesaminsiemenillä koristellun valkoisen sämpylän välistä löytyy rapea kanafilee, perunamuusia, salaattia ja pekonia höystettynä pippurisella sienikastikkeella.

Konsepti kuullostaa upouudelta, mutta sitä se ei ole. Kiinassa on tarjottu musta-valko -burgereita aikaisemminkin. Tuolloin tosin kahden miniburgerin settinä.

Uutta mustaa burgeria markkinoidaan lauseella: ”Dare to be dark” (Uskalla olla tumma) Valkoisen vaihtoehdon mainoslauseeksi on valittu puolestaan ”Dare to be plain” (Uskalla olla tavallinen)

Musta-valko -purilaisten rinnalle voi Hong Kongissa tilata myös sävysävyyn sopivan juoman. Listalta löytyvät Black and White Caramel Sunday ja Black and White Bubble Tea.

Näppäriä nuo kiinalaiset!

Lähde ja kuva: Foodbeast