Seurustelusuhteet, joissa on monia ihmisiä eivät yleensä toimi pitkällä aikavälillä – jossain vaiheessa täytyy siis valita, kuka potentiaalisista kumppaneista on “se oikea.”

Tässä fiktiivisessä tarinassa kerromme miehestä, jolla oli jo pidemmän aikaa ollut 3 tyttöystävää. Kaikki heistä olivat ihania, mutta mies pystyi valitsemaan itselleen vain yhden vaimon.

Tämä tarina kertoo miehestä, jolla oli kolme tyttöystävää…

Hänellä oli ongelmia valita, kuka naisista tulisi olemaan hänen vaimonsa – niinpä hän päätti järjestää testin antamalla jokaiselle 5000 euroa. Ensimmäinen tyttöystävä meni ja toteutti täydellisen muodonmuutoksen.

Hän sanoi miehelle, “Minä käytin rahat, jotta voisin näyttää hyvältä silmiesi edessä, koska rakastan sinua niin paljon.”

Toinen nainen meni shoppailemaan ja osti miehelle uudet golfmailat, iPadin ja 80-tuumaisen taulutelkkarin. Hän sanoi, “Ostin nämä lahjat sinulle, koska rakastan sinua niin paljon.”

Kolmas nainen otti 5000 euroa, sijoitti rahat osakemarkkinoille, tuplasi sijoituksena ja palautti miehelle 5000 euroa, jotka hän oli naiselle antanut. Hän sanoi, “Minä aion investoida loput rahat yhteiseen tulevaisuuteemme, koska rakastan sinua niin paljon.”

Löydät miehen päätöksen tämän kuvan alapuolelta…

Mies mietti pitkään ja hartaasti sitä, kuinka tyttöystävät olivat käyttäneet rahansa ja sitten hän päätti naida naisen, jolla oli suurimmat tissit.

Miehen logiikkaa parhaimmillaan – jaa juttu jos nauroit! :D

Juttu poimittu osoitteesta: reddit.com