Rehellisyys on yksi parisuhteen ehdottomista kulmakivistä. Ilman luottamusta on vaikea rakentaa suhdetta, joka kestäisi sekä ylä että alamäet.

Coby Persin kuvaa ammatikseen YouTube-videoita – yksi formaateista on ”pettäjien kiinniotto”, johon ihmiset voivat hakea epäillessään kumppaninsa uskollisuutta. Mielestäni asioista olisi kuitenkin hyvä keskustella suoraan sen sijaan että kaivaa piilokameran esiin ja jää kyttäämään kumppanin käytöstä.

Tässä tapauksessa parisuhde loppui samalla sekunnilla, kun nainen riisui itsensä bikinien varaan…

Tuntematon mies oli palkannut Coby Persinin testaamaan parisuhteen lujuutta. Miehen mukaan hän maksoi koko vuokran, mutta vaimo oli kuitenkin hyvä kokki. Tässä vaiheessa voi siis jo epäillä että ehkä nainen asuu miehen luona vain siksi ettei hänen tarvitse maksaa asumisesta.

Naista testattiin, kun hänen luokseen tuli palkattu näyttelijä, jolla oli näyttävä ajoneuvo. Mies kysyi naisen puhelinnumeroa ja ehdotti treffejä – lopulta aasialaistaustainen nainen suostui ja saapui muutamaa päivää myöhemmin miehen asunnolle.

Sitten tapahtui jotain erikoista

Nainen ehdotti miehelle seksiä, MUTTA hän halusi rahaa. Nainen ei ollut siis pelkästään uskoton – hän harjoitti miehen selän takana prostituutioita.

Lopussa naisen puoliso saapuu huoneeseen ja kertoo että suhde on ohi.

Aika rajua… Voit katsoa videon alta.

Jaa juttu, jos sinäkin olisit pistänyt suhteen välittömästi poikki.