Mies kärsi voimakkaasta korvasärystä – lääkäri kauhistui tutkiessaan korvakäytävään

Kukaan ei varmasti halua edes kuvitella tilannetta, jossa vieras ötökkä ryömii kirjaimellisesti pääsi sisällä. Aika ajoin näin pääsee kuitenkin tapahtumaan ja internetin ansiosta tapauksista uutisoidaan ympäri maailmaa.

Uunituore Wildz on noussut hetkessä valtavaan suosioon Suomessa – Antelias tervetuliaisbonus tarjoaa ilmaiskierroksia ja saa monet tallettamaan 20 euroa!

Yritä olla oksentamatta, kun luet oheisen tekstin:

24-vuotias kiinalaismies meni sairaalaan valittaen oikean korvan pistävästä kivusta. Potilaan tyttöystävä oli tutkinut korvaa kotioloissa ja pakottanut miehen hakeutumaan lääkäriin. Lääkärissä tehdyn tutkimuksen jälkeen kävi ilmi, että hänen korvansa sisällä asui täysikasvuinen torakka ja sen jälkeläisiä.

Hengitysteiden ja korvien sairauksiin erikoistunut lääkäri, Zhong Yijin, kertoo olleensa täydessä shokissa havaintojen jälkeen. Hän oli nähnyt korvassa täysikasvuisen torakan lisäksi yli 10 jälkeläistä. Ei siis todellakaan ihme, jos mies oli tuskissaan kivusta.

Katso video omalla vastuulla.

Olemme aikaisemmin uutisoineet tapauksista, joissa potilaan korvasta on löytynyt yksi torakka. Kokonainen perhe onkin jo sitten oma lukunsa…

Uunituore Wildz on noussut hetkessä valtavaan suosioon Suomessa – Antelias tervetuliaisbonus tarjoaa ilmaiskierroksia ja saa monet tallettamaan 20 euroa!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.