Seksuaalinen ahdistelu on valitettavan yleistä netissä ja jopa työpaikoilla – seksuaalinen ahdistelu ei ole missään nimessä hyväksyttävää, ei edes vitsillä.

Seksuaalisesta ahdistelusta puhutaan onneksi tänä päivänä enemmän kuin koskaan ja ahdistelijat joutuvat tämän seurauksena vastuuseen teoistaan.

Tämä nainen kirjoitti Redditiin ahdistelusta, jonka uhriksi hän oli joutunut omalla työpaikallaan.

Naista ”vitsillä” ahdistellut mies sai onneksi lopulta potkut.

Sexuelle Belästigung - Mann greift Frau an Hintern - Metoo

Näin nainen kirjoitti tapahtuneesta:

”Työpaikallani ollut mies ahdisteli minua jatkuvasti. Yksi käsi peppuni päällä ja toinen rintojeni vieressä. Tätä jatkui pitkään ja mies esitti viatonta välttelemällä katsekontaktia.Tänään mies meni yli rajan, kun hän tarrasi kunnolla kiinni pepustani. Todellinen hyypiö. Tunsin oloni häväistyksi ja en tiennyt uskoisiko kukaan minua. Samaan aikaan sain kuitenkin idean. 

Menin hänen luokseen, käänsin peppuni hänen kätensä luokse ja pieraisin. Todella kovaäänisesti. Se on ällöttävää, tiedän. Mutta jos hänellä on kerran ”oikeus tarrata minun pepustani kiinni”, niin myös minulla on oikeus tehdä tämä hänen kädelleen. 

Mies meni paniikkiin ja sen jälkeen minäkin menin. Hän ei enää koskaan tule katsomaan peppuani seksuaalisessa mielessä, sen sijaan hän näkee sen olevan pierukoneena, jolla on oikeus hänen käteensä. 

Pomo kuuli tapahtuneesta, kun muut työntekijät olivat keskustelleet välikohtauksesta – seuraavaksi hän kutsui meidät molemmat toimistoonsa. Sain tietää, että olin yksi viidestä naisesta, joille mies oli tehnyt saman tempun. Kun sanoin, että pieraisin vahingossa hänen käteensä, tiesin että hän tulisi hermostumaan. Mies sanoi seuraavaksi puristaneensa peppuani vitsillä.

Kun hän sanoi tämän, sain lähteä pomon toimistosta ja nyt ahdistelija pakkaa tavaroitaan työpisteensä luona. 

Painu helvettiin, Ted.” 

Nyt anonyyminä pysyttelevää naista ylistetään netissä – hän kertoo, että kosto toimi ilmeisen hyvin ja mies sai jopa potkut.

— Mielestäni naisten pitää toimia tällä tavalla. Mitä väliä, vaikka pieraiseminen ei olekaan naisellista? 

Jaa juttu, jos nainen toimi mielestäsi huvittavalla ja nerokkaalla tavalla! 

Lähde: laowl.com