Mies laihdutti 80 kiloa – et ikinä usko mitä hän söi koko dieetin ajan

Anthony Brown oli aina ollut ylipainoinen, mutta eräänä päivänä hän päätti muuttaa elämänsä… Pysyvästi.

Hän ei halunnut luopua roskaruoasta, joten ainoa ratkaisu oli vähentää kalorimäärää ja lähteä kuntosalille. Anthony onnistui pudottamaan 80 kiloa ja muuttamaan ulkonäkönsä totaalisesti.

1

2

3

4

5

6

7

”Päätin alkaa laskemaan kaloreita. Tämän ansiosta sain syödä mitä halusin, milloin halusin, kunhan tarkkailin kaloreita. Surffasin netissä ja löysin kalorilaskurin, joka kertoi minulle tarkan kalorimäärän, jolla painoni tulisi pysymään samana. Painaessani 170 kilogrammaa, tarvitsin 3400 kilokaloria päivässä joten päätin syödä 2400 kilokaloria päivässä, jonka ansiosta pystyin pudottamaan painoa vajaa kilon viikossa.

Söin lähes mitä vain, kunhan 2400 kilokalorin päiväraja ei ylittynyt. Ruokavalioni sisälsi pizzaa, hampurilaisia, sipsejä, ranskalaisia, karkkia, roskaruokaa ja niin edelleen.

Ainoina sääntöinä olivat 2400 kilokalorin rajan sisällä pysyminen ja jos en pystynyt laskemaan kalorimääriä niin en syönyt.”

8

9

10

11

”Onnistuin pudottamaan painoa ensimmäisen 6 kuukauden aikana ilman liikuntaa tai kuntosalia.

Päätin aloittaa kuntoharjoittelun vasta sitten, kun painoin 135 kiloa koska pelkäsin että liian nopea painonpudotus aiheuttaisi ihoni löystymisen. Niin kuin moni ylipainoinen ihminen, pelkäsin kuntosalia. En halunnut olla se ”läski” tyyppi, jolle kaikki nauroivat, joten päätin käyttää talonyhtiöni kuntosalia.

Aloitin käymällä salilla kolme kertaa viikossa ja treenasin koko kehoani käyttäen pääosin käsipainoja. Treenasin samalla tavalla noin 3 kuukauden ajan, jonka jälkeen minun oli pakko siirtyä kuntosalille, sillä talonyhtiön painot eivät olleet tarpeeksi painavia.

Aloin tässä vaiheessa käymään salilla 5 kertaa viikossa, treenasin jokaisella kerralla yhtä lihasryhmää, käytän samaa harjoitusmenetelmää vielä tänäkin päivänä.”

12

13

14

15

16

17

Aivan upea muodonmuutos! Anthonyn dieetti on varsin mielenkiintoinen, voisin itsekin kokeilla pudottaa painoa tällä menetelmällä.

Jaa uutinen Facebookissa, jotta roskaruokaa rakastavat ihmiset saavat toivoa!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.