Mies rakensi lentokonesimulaattorin poikansa makuuhuoneeseen

design36 / Shutterstock.com
design36 / Shutterstock.com

Lentokoneharrastaja on vienyt pakkomielteensä askelta pidemmälle kuin muut, sillä hän käyttää poikansa makuuhuonetta rakentaakseen Boeing 737 -lentosimulaattorin, joka on tismalleen samanlainen kopio alkuperäisestä.

Ranskalainen Laurent Aigon on viettänyt viimeiset viisi vuotta keräten ja ostellen osia ympäri maailmaa rakentaakseen simulaattorin parhaan ystävänsä ja toisen intoilijan, Jean-Paul Dupuyn, kanssa.

Pari on tuhlannut tuhansia euroja internetostoksiin rakentaakseen simulaattorinsa – joka on niin realistinen, että Institute of Aircraft Maintenance Bordeaux-Merignacin lentokentällä on pyytänyt miestä pitämään luennon saavutuksestaan.

Aigon on kouluttanut itseään lentokoneen nousu- ja laskumenetelmissä, ja kertoo olevansa kykenevä lentämään konettaan aivan kuten oikea pilotti.

Muutama suuri lentokonevalmistaja on myös kiinnostunut miehen luomuksesta käyttääkseen sitä erilaisiin simuloimiskokeiluihin.

On epäselvää, mitä Aigonin poika (joka nukkuu simulaattorin tieltä nurkkaan ahdetussa kerrossängyssä) ajattelee isän lempilelusta ja mahdollisesta insinöörien jonottamisesta huoneeseen.

Lähde: Metro