Mies sai tietää vaimon pettämisestä – kehitti koston, jonka vaimo ja sukulaiset muistavat ikuisesti

Kaikki rakkaustarinat eivät pääty onnellisesti, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö viimeisistä hetkistä voisi ottaa iloa irti.

Petetyksi tulleet kumppanit keksivät usein ikimuistoisia jekkuja, joilla kostetaan törkeä käytös. On vaikea keksiä heti parempaa pilaa, jonka tämä mies toteutti.

1. Eräs onnellinen pariskunta oli mennyt juuri naimisiin ja he vaikuttivat ”täydelliseltä parilta.”

2. Nainen muuttui kuitenkin muutaman kuukauden jälkeen erittäin etäiseksi. Hän räpläsi jatkuvasti puhelintaan, jonka aikana hän hihitti, nauroi ja hymyili. Mies kysyi tämän seurauksena kenelle hänen vaimonsa lähettää viestejä. Vastaukseksi vaimo antoi pelkästään: ”viestejä äidille.”

3. Nainen alkoi käymään usein kaupassa hakemassa maitoa tai muita arkisia tarvikkeita. Kauppareissut kestivät kuitenkin usein reilusti yli tunnin.

1

4. Vaimo kertoi usein joutuvansa jäämään ylitöihin. Mies soitti tämän seurauksena toimistolle, jossa kerrottiin, että nainen oli lähtenyt jo useita tunteja sitten kotiin. Mies kysyi tämän jälkeen vaimoltaan, mistä on kyse, jonka seurauksena hän vastasi ja nauroi: ”kyseessä ovat työpaikan omat pilat.”

5. Miehen ei tarvinnut vakoilla vaimoaan, mutta oli ilmiselvää, että jotakin oli tekeillä.

6. Vaimon syntymäpäivät olivat tulossa ja mies ehdotti, että pariskunta lähtisi romanttiselle kylpylämatkalle. Vaimo kuitenkin kieltäytyi, sillä hänellä ei ollut ”fiilistä” juhlia sitä, että hänestä tulee yhden vuoden vanhempi. Nainen halusi jäädä kotiin ja rohkaisi miestään lähtemään matkalle kavereidensa kanssa. Mies löysi samalla vaimonsa vaatekaapista mystisen shampanjapullon.

2

7. Tämän jälkeen mies sai erinomaisen idean. Hän päätti järjestää vaimolleen yllätyssynttärit, johon sukulaiset ja ystävät oli kutsuttu.

8. Syntymäpäivänä vaimo luuli, että mies lähti matkalle. Todellisuudessa mies valmisteli kaupungilla syntymäpäiväjuhlia ja ystävät sekä perhe auttoivat ostamaan kakun ja muut juhliin tarpeelliset asiat.

3

9. Mies oli juhlaväen kanssa kotiovella, jonka jälkeen hän meni heidän kanssaan hiljaa sisälle. Mies käski kaikkia menemään yläkertaan ja avaamaan makuuhuoneen oven. Oven avautuessa kaikki olivat shokissa, kun he näkivät vaimon tuntemattoman rakastajattaren kanssa sängyssä.

4

10. Äiti alkoi kirkua täyttä kurkkua, vaimo (nykyinen ex-vaimo) alkoi itkeä. Kaikki olivat shokissa paitsi mies, joka oli ylpeä näistä ikimuistoisista syntymäpäiväjuhlista, jotka varmasti jäivät kaikkien mieleen.

5

Jaa kaverille, jos tässä oli mielestäsi kunnon meininkiä! 😀

Lähde: lifebuzz.com


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.