Morsian yritti keksiä ratkaisua kiusalliseen ongelmaan ja lopulta hän päätyi käyttämään IKEA-kassia.

Mietitkö koskaan, kuinka kävisit vessassa massiivisen häämekon kanssa? Samppanjan ja drinkkien virratessa joutuu käymään säännöllisesti vessassa ja massiivinen häämekko ei ole todellakaan se kaikista kätevin vaate tällaisissa tilanteissa.

Tina -niminen brittinainen keksi ongelmaan ratkaisun. Hän oli miettinyt kaikenlaisia ratkaisuja, mutta päätyi lopulta käyttämään IKEA:n muovikassia.

Häissä soittanut DJ julkaisi kuvan neroa kkaasta niksistä sosiaalisessa mediassa, ja idea keräsi ylistystä.

IKEA:n muovipussin pohjaan leikataan jalkojen mentävä reikä, jonka jälkeen

Tina taittelee mekon kassin sisälle ja nostaa olkaimet olkapäidensä päälle. Tämän niksin ansiosta häämekko ei laahaa pitkin likaista vessan lattiaa… Fiksua, eikö vain?

”Menin muutama viikko sitten naimisiin (merenneito häämekossa) ja olin todella huolissani vessassa käynnistä ja siitä etten voisi hoitaa tarpeitani omin avuin”, Tina kertoo keksinnöstään.

”Joku tulee mukaani vessaan omana hääpäivänäni? En pysty käyttämään käsiäni pyyhkimiseen? Ja kaikista pahin: jos kuukautiset iskevät yllättäen? EI MISSÄÄN NIMESSÄ. Etsin oikeanlaisia varusteita kaupasta, mutta ne olivat tavattoman kalliita vain siksi, että häiden aikana ihmisiä on helppo rahastaa.”

”Minun niksini maksaa noin 80 senttiä ja valmistin sen päivää ennen häitäni. Siihen kului vain 3 minuuttia. Parasta niksissä on se, että kassi on lähes ilmainen ja se helpottaa hääpäivää merkittävästi. Tältä idea näyttää käytännössä.”

Eikö ollutkin nerokas idea?! Jaa vinkki Facebookissa, jos arvostat kekseliäitä ihmisiä.