'

shutterstock_76870285-619x619

Lääketiedettä opiskeleva nainen päätti tienata neitsyydellään.

Amerikkalainen, Elizabeth Raineksi itseään kutsuva 27-vuotias opiskelija tavoittelee nettihuutokaupassa neitsyydestään noin 300 000 euroa. Nainen väittää, ettei ole koskaan harrastanut seksiä missään muodossa, nähnyt miestä alasti ilmielävänä tai antanut kenenkään nähdä häntä itseään alasti.

Raine haluaa muuttaa itsensä neitsyestä kirjaimellisesti huoraksi maailmanlaajuisessa huutokaupassa. Huutokauppa alkaa 1. huhtikuuta ja sen voittanut saa 12 tuntia kestävät treffit Rainen kanssa sekä nimiinsä naisen neitsyyden.

”En pysty kuvittelemaan muuta tapaa menettää neitsyyteni”, nainen on kertonut Mirrorin mukaan ja paljastanut perheensä ja ystäviensä tietävän huutokaupasta ja tukevan häntä aikeissaan.

Raine pitää todellisen identiteettinsä salassa ja on tästä syystä peittänyt kasvonsa nettisivuillaan ja blogissaan Musings of a Virgin Whore. Nainen on sanonut rahan olevan hänen pääsyynsä huutokaupalleen, mutta hän aikoo silti luovuttaa 35 prosenttia huutokaupan tuotosta hyväntekeväisyyteen, joka auttaa kehitysmaissa asuvien naisten opetuksessa.

”Mahdolliset summat ovat liian isoja hylättäväksi, mutta rakkaus ei kuulu tähän järjestelyyn. Tässä on kyse vain seksistä ja rahasta”, hän on painottanut.

 

Sivuillaan Raine kertoo, että hänen identiteettinsä pysyy salassa kaikilta muilta, paitsi huutokaupan voittajalta. Hän myös kirjoittaa, ettei usko neitsyyden olevan pyhä lahja, jota pitäisi säästää rakastamalleen miehelle.

Raine on paljastanut itsestään ikänsä ja ulkonäkönsä lisäksi sen, että hän opiskelee lääketiedettä yhdysvaltalaisessa yliopistossa. Hän sanoi yhdeksi syyksi neitsyydelleen sen, että hän on hieman peloissaan sitoutumisesta suhteeseen miehen kanssa.

Raine on palkannut Australiasta käsin toimivan agentin, koska seksin myyminen on suurimmaksi osaksi laitonta Yhdysvalloissa, mutta Australian ”rennot prostituutiolait mahdollistavat huutokaupan”, nainen on sanonut.

”Maksan myös veroja tästä ja itse asiassa ihan mielelläni”, Raine on kertonut.

Lähde: Mirror

SuomiKasino antaa 20 ilmaiskierrosta Starburstiin ilman talletusta. Luo pelitili tästä »x